BALIKESİR / BURHANİYE - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Süleyman ALBAY - Müdür

Elazığ ilinde doğdu.İlk ve orta öğrenimini Elazığ´da  tamamladı.Yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde 1999 yılında tamamlayıp, 1999 da Elazığ İli Sivrice İlçesi Yürekkaya İlköğretim Okulunda Sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2001 yılında Balıkesir İli  Burhaniye İlçesi Kızıklı İlköğretim Okuluna öğretmen olarak atandı. 2003 yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2005-2014 yılları arası Burhaniye Pelitköy Halit Selçuk İlköğretim okulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2013-2014 yılları arası Burhaniye İmam Hatip Ortaokulu Kurucu Müdür olarak görev yaptı.2015-2023 yılları arasında Burhaniye Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu´nda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.2018 yılında Balıkesir Gömeç İlçesi Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 2023 Eyül ayında Burhaniye Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde müdür olarak göreve başlamıştır.